Dragi učenici, roditelji, kolege nastavnici i djelatnici škole, poštovani posjetitelji naših mrežnih stranica! Novim se izgledom  naša  škola želi približiti i olakšati roditeljima i djeci pristup aktualnim informacijama, ali i zabavnim sadržajima. Budući da  škola svake godine provodi razne aktivnosti, a učenici u njima ostvaruju izvrsne rezultate, ove smo godine odlučili modernizirati i pojednostavniti dostupnost sadržaja na mrežnim stranicama. Tako ćemo na jednome mjestu objediniti sva događanja, uspjehe, priznanja.

Na stranicama ćete moći pronaći vremenik s pismenim provjerama te jednostavniji pristup e-dnevniku. Također nudimo školski kurikulum s brojnim i raznovrsnim izvanškolskim, izvannastavnim, dopunskim i dodatnim aktivnostima, izbornim i fakultativnim predmetima kao i drugim odgojno-obrazovnim aktivnostima, programima i projektima.

Nadamo se da ćemo novim  i modernijim pristupom ostvariti otvoreno komuniciranje između svih subjekata, poticanje aktivnog uključivanja učenika, roditelja i lokalne zajednice u aktivnosti škole te zajedničko rješavanje problema.

Ravnatelj: Mladen Bolf

 

Scroll Up