Nastup naših učenika na Delničkoj adventskoj bajci

17 prosinca 2021

U sklopu raznovrsnog programa u Selu bake Mraz, učenici Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića dva vikenda zaredom predstavili su se prigodnim programom.

U subotu, 4. prosinca 2021., kroz program, koji su pripremili učenici i njihovi mentori, sve prisutne vodila je učenica 7.b. B.F. Na 9. Adventskoj bajci nastupili su učenici 1.a razreda (M.V., P.LJ., M.M, K.M., I.M., E.J., E.B.) koji su recitirali učeničku pjesmu Da sam ja Djed Božićnjak. Učenike je za nastup pripremila učiteljica Slađana Kauzlarić. Potom su nastupile učenice iz 1.b razreda (D.M., V.M., M.S., E.G.) recitirajući pjesmu Stjepana Jakševca Novogodišnji vlak. Učenice je pripremala učiteljica Ksenija Marincel. Uslijedio je nastup učenika iz 2.b. Pjesmu Da sam tata Božidara Prosenjaka recitirao je L.T., a igrokaz Učena sova J. Čunčić Bandov izveli su E.V. i R.V. u ulogama vjeverice i sove. Učenike je za nastup pripremala učiteljica Adrijana Kruljić. Potom su učenici 5.a: I.Ž., L.T., M.D., A.J. i R.Z. izveli dva igrokaza: Pahuljice i Božićna želja. Učenike je pripremala učiteljica Sarita Šimac koja je i napisala tekstove. U ulogama mudre bake i razmažene djevojčice predstavile su se P.P.G. i I.K. u igrokazu Pismo Djedu Božićnjaku prema tekstu Lijek za srce. Učenice je pripremala učiteljica Marina Vidoš. Na samom kraju programa učenik G.B. s učenicima 4.a i 5.b. otpjevao je Sretan Božić svakome. Njihova je mentorica bila učiteljica Sanja Petrušanec Pečar.

U subotu, 11. prosinca 2021., program je vodila učenica 4.b. L.L. Učenici 4.a (I.Ć., T.C., A.K. i N.R.) recitirali su pjesmu Male pahulje autorice J. F. Radulović. Iz istog, 4.a, razreda u programu su nastupili A.R., E.B., R.B i P.A. recitirajući pjesmu Moji zimski praznici Drage Cindrića. Učenike je za nastup pripremila učiteljica Daliborka Mihelčić-Kanjer. Učenici 4.b razreda (V.M.B., T.M., N.Š, N.Ž., L.B., I.C, L.J.H., E.L., A.R i N.K) izveli su igrokaz Pahuljice. Igrokaz je napisala i učenike za nastup pripremila učiteljica Sanja Arh. Učenici 1.c razreda (L.B., I.B., E.C,L.C., L.G., M.J., M.K., T.LJ., M.M., E.O., I.O., P.O., E.P., D.P., T.R. i L.U.) otpjevali su pjesmu Padaj, padaj snježiću autora D.Basraka. Učenike je pripremila učiteljica Helena Mihelčić. Učenici 2.a razreda (L.D., K.G., T.G., K.K., M.M i E.T.) recitirali su Santa Claus koju su izveli na engleskom jeziku. Njihova je mentorica bila učiteljica Ivana Blašković Golić.

Uživajte u fotogaleriji!