Priredba dobrodošlice za učenike prvih razreda

16 rujna 2019

Prvi dan nastave, 9. rujna 2019., za prvaše je organizirana priredba dobrodošlice koju su pripremile učiteljice Mladenka Tomac i Daliborka Mihelčić Kanjer sa svojim učenicima. Učenici drugog razreda recitirali su, pjevali i plesali kako bi prvašima dočarali što ih čeka u školskim klupama.

Priredba dobrodošlice za učenike prvih razreda

Stiglo je vrijeme da se u školu krene. Neka vam svaki dan bude radostan. Potrudili smo se uljepšati početak i ovaj dan, neka svima vama se ostvari svaki školski san. Uz čitanje ide i pisanje. Ali nađe se vremena i za loptanje… Učili su nas mame i tate, djedovi i bake, u vrtiću tete, a sada učiteljice, naše dobre prijateljice…

Učenicima prvog razreda i njihovim roditeljima obratio se ravnatelj škole, Mladen Bolf poželjevši im ugodne školske dane, kao i delnički gradonačelnik, Ivica Knežević. Grad Delnice ove je školske godine za prvaše osigurao besplatne radne bilježnice (udžbenike je osiguralo MZO). Nakon prigodnog programa najmlađe učenike naše škole prozvale su njihove učiteljice Goranka Štimac i Zvjezdana Čuić. U dva razredna odjeljenja ove je školske godine ukupno 41 učenik. Sretno svima!