Priznanje za izvrsnost, znanje i trud učiteljicama Adrijani Kruljić i Sanji Petrušanec Pečar

Svečana promocija odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika u zvanje mentora i savjetnika održana je 8. veljače 2019. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja, svečanom promocijom nagrađuju najbolje u sustavu.

I naše dvije učiteljice, Sanja Petrušanec Pečar i Adrijana Kruljić, nazočile su svečanoj promociji u pratnji ravnatelja škole, Mladena Bolfa. Čestitke na izvrsnosti i uspješnosti promoviranima su uputile Jadranka Žarković Pečenković,prof., ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje i Lidija Kralj, prof., pomoćnica ministrice obrazovanja i znanosti.

Adrijana Kruljić učiteljica je razredne nastave već 25 godina. U dugogodišnjem radu sudjelovala je na različitim natječajima i sa svojim učenicima dobivala različita priznanja i pohvale. Učiteljica Adrijana voditeljica je Dramsko-scenske izvannastavne aktivnosti, a sa svojim učenicima redovito sudjeluje na međuopćinskoj i županijskoj razini smotre Lidrana. Vodi dodatnu nastavu matematike, a od 2016.godine voditeljica je Aktiva učitelja razredne nastave. Učiteljica Adrijana u svom se radu istakla i kao mentorica pripravnicima i studentima. 2014.godine napredovala je u zvanje učitelja mentora, a na ovogodišnjoj promociji primila je priznanje kao učitelj savjetnik.

Sanja Petrušanec Pečar učiteljica je glazbene kulture. Osim u osnovnoj školi, dio radnog vremena provodi i u Srednjoj školi u Delnicama. Vodi školski zbor te glazbenu radionicu koja djeluje od 2008. godine. Učiteljica Sanja sa svojim učenicima osvojila je brojne nagrade i priznanja na Dječjem festivalu Kvarnerić, Dječjem festivalu kajkavske popevke u Zlataru, natjecanju Europa u školi. Učiteljica Sanja priprema djecu za nastupe na školskim priredbama, manifestacijama u gradu, općini, županiji i šire. Učiteljica Sanja promovirana je u zvanje učitelja mentora.

Čestitamo učiteljicama Adrijani i Sanji na postignućima i priznanju!

Učenici i djelatnici Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Delnice

Ostavi komentar