Prvi nastavni dan

04 rujna 2020

Organizacija prvog dana za učenike prvih razreda

Primanje učenika prvih razreda održat će se u 9 sati u školskoj dvorani. Program će trajati 15 minuta nakon čega učenici odlaze u pratnji jednog roditelja do matične učionice.  Obavezno je nošenje maske. Molimo da učenici donesu torbu kako bi mogli preuzeti udžbenike i ostale materijale.  Prvi razredi s nastavom počinju u utorak.   Roditeljski sastanak za prve razrede održati će se u 11 i 30 sati u matičnoj učionici. Sastanku prisustvuje jedan roditelj (obavezna maska).

Organizacija prvog dana produženog boravka

Učenike 2. i 3. razreda uključene u produženi boravak nakon nastave preuzet će učiteljice produženog boravka. Učenike ćemo smjestiti u učionice poštujući epidemiološke mjere. Prilikom dolaska po učenika, roditelj mora nazvati učiteljicu produženog boravka na njezin broj mobitela kako bi ispratila učenika do izlaza. U ponedjeljak 7.9., učenici prvog razreda ne idu u produženi boravak, a kontakt svoje učiteljice dobit će na prvom roditeljskom sastanku u ponedjeljak, u 11:30.

Organizacija prvog dana za učenike od drugog do osmog razreda  

Nastava za sve učenike od drugog do četvrtog razreda počinje u 8 sati, a završava po dogovoru s razrednicama.
Nastava za učenike od petog do osmog razreda počinje u 8.30 sati.

Autobusi iz Crnog Luga, Lučica i Dedina polaze po već poznatom voznom redu, a iz Delnica kreće u 11.30.

Prilikom ulaska u školu poštivat će se sve preporučene epidemiološke mjere. Ulazit će se na dva odvojena ulaza u vremenskim razmacima.