Rezultati provedenog pismenog djela testiranja kandidata za radno mjesto učitelja/učiteljice informatike

26 listopada 2020

Pismenom testiranju su pristupila četiri  kandidata  i postigla slijedeće rezultate:

KandidatRezultat
DELNICE 1290%
VAL7ED50%
HRV290550%
041033%

Kandidati koji su ostvarili 50% bodova i više pozivaju se na intervju koji će se održati u PETAK, 30.10.2020. u 8 sati u OŠ Ivana Gorana Kovačića, Delnice – učionica informatike.

PRAVILA RAZGOVORA (INTERVJUA):

Sukladno odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Delnice, obavit će se razgovor (intervju)  s kandidatom, dana 30.10.2020. u 8 sati – učionica INFORMATIKE.

Kandidat je obvezan pristupiti provjeri znanja i sposobnosti putem razgovora (intervjua).

Ako kandidat ne pristupi intervjuu, smatra se da je povukao prijavu na natječaj. Povjerenstvo će postaviti ukupno tri pitanja (svaki član povjerenstva po jedno pitanje) iz dolje navedenih područja odnosno izvora.

Kandidat je dužan ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu ili drugu identifikacijsku javnu ispravu na temelju koje se utvrđuje njegov identitet prije razgovora (intervjua). Nakon završenog testiranja Povjerenstvo izrađuje rang listu i izvješće te isto dostavlja ravnatelju na daljnje postupanje.

Na dan određen za razgovor (intervju) kandidati su obvezni nositi zaštitne maske, te se pridržavati ostalih propisanih epidemioloških mjera.