Prvi dan nastave

31 kolovoza 2022

Draga djeco i poštovani roditelji! Evo nekoliko informacija vezanih za početak nastave:

Primanje učenika prvih razreda održat će se 5. rujna 2022.godine, u 10 sati, u školskoj dvorani. Molimo roditelje da dovedu djecu u 9,45 sati. Nakon programa učenici odlaze u pratnji učiteljica i roditelja do matične učionice. U učionicama će se učiteljice upoznati sa svojim učenicima i podijeliti im udžbenike i radne bilježnice.

Prvi razredi s redovnom nastavom počinju u utorak u 8 sati. Roditeljski sastanak za roditelje učenika prvih razreda održat će se 6.9. (utorak), u 16 sati, u matičnoj učionici razreda.

Produženi boravak kreće s radom od ponedjeljka (za prvašiće od utorka). Prvi tjedan neće biti školske marende, kao ni ručka u produženom boravku. Vezano za produženi boravak, sve relevantne informacije možete dobiti od učiteljice Nadie Beljan.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je za sve učenike besplatne udžbenike koje će dobiti u školi. Grad Delnice osigurao je za sve učenike besplatne radne bilježnice, kao i sav dodatni pribor za učenike 1. razreda koji imaju potvrdu o pohađanju predškole. Likovne mape za učenike od 2. do 8. razreda naručene su preko škole, informacije će učenici dobiti od razrednika, a za učenike 1. razreda Grad je osigurao besplatne mape.

Učenicima od 2. do 8. razreda, nastava također počinje 5. rujna 2022. god., u 8:00 sati. Djeca uzimaju sa sobom školske torbe. Obećano je da bi većina udžbenika trebala biti pripremljena za početak nastave. Za sva ostala pitanja i nedoumice, molim vas da nam se obratite.

Autobusi za učenike putnike dolaze po uobičajenom rasporedu, s time da je 1. dan povratak u 10.30 sati. Epidemioloških mjera nema.

Sretno svima, a posebno našim prvašićima kojima želimo dobrodošlicu!