Riječ ravnatelja

Dragi učenici, roditelji, kolege nastavnici i djelatnici škole, poštovani posjetitelji naših mrežnih stranica! Novim se izgledom naša škola želi približiti i olakšati roditeljima i djeci pristup aktualnim informacijama, ali i zabavnim sadržajima. Budući da škola svake godine provodi razne aktivnosti, a učenici u njima ostvaruju izvrsne rezultate, odlučili smo modernizirati i pojednostavniti dostupnost sadržaja na mrežnim stranicama. Tako ćemo na jednome mjestu objediniti sva događanja, uspjehe, priznanja.

Na stranicama ćete moći pronaći jednostavniji pristup e-dnevniku. Također nudimo školski kurikulum s brojnim i raznovrsnim izvanškolskim, izvannastavnim, dopunskim i dodatnim aktivnostima, izbornim predmetima kao i drugim odgojno-obrazovnim aktivnostima, programima i projektima.

Nadamo se da ćemo novim i modernijim pristupom ostvariti otvoreno komuniciranje između svih subjekata, poticanje aktivnog uključivanja učenika, roditelja i lokalne zajednice u aktivnosti škole te zajedničko rješavanje problema

Mladen Bolf, ravnatelj